Μεγάλες επιτυχίες για τoυς αθλητές του Α.Σ. ΙΩΝΕΣ στο EUROPEAN KICKBOXING CHAMPIONSHIPS 2017

Επέστρεψαν από το EUROPEAN KICKBOXING CHAMPIONSHIPS 2017, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια στις 4-9 Σεπτεμβρίου, οι αθλητές του Α.Σ. ΙΩΝΕΣ: Σακκούλης Γεώργιος, Παπανικολάου Παναγιώτης , Κουρμούσης Νικόλαος και Σηφάκης Δημήτριος, όλοι τους ως πρωταθλητές στην κατηγορία τους, σε πανελλαδικό επίπεδο, με τον προπονητή τους και coach της Εθνικής Ομάδας Ασπιώτη Ηλία.

Η συμμετοχή τους ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν ομολογουμένως από όλους, εξαιρετικές εμφανίσεις που οφείλονται στην πολύ σκληρή και επίπονη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία τους από τον πολύπειρο προπονητή τους Ασπιώτη Ηλία.

Ο αθλητής μας Σακκούλης κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του μετά από διαδοχικές νίκες και μια εγκατάλειψη αγώνα του αντιπάλου Ιταλού αθλητή.

Μεγάλη αδικία έγινε στον αθλητή μας Παπανικολάου όταν στα προημιτελικά και ενώ είχε “ισοπεδώσει” τον Πολωνό αθλητή στην διάρκεια του αγώνα, από λάθος στα κοντρόλ, κάτι που παραδέχτηκε αμέσως και ο ίδιος ο διαιτητής άλλα δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή ενστάσεων διότι ο διαιτητής που υπέπεσε στο λάθος ήταν επίσης Έλληνας, δεν του καταχωρήθηκε η νίκη. Έτσι χάθηκε το μετάλλιο για την Ελλάδα και τον αθλητή μας ο οποίος κατέλαβε τελικά την πέμπτη θέση.

Ο αθλητής μας Κουρμούσης- 3ος στην παγκόσμια κατάταξη πρωταθλητής- κατετάγη ένατος καθότι η κλήρωση του έπαιξε “άσχημο παιχνίδι” όταν κληρώθηκε από τους πρώτους αγώνες να αγωνιστεί με τον Αυστριακό χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος τελικά έφτασε μέχρι και τον τελικό και μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα έχασε μόλις για ένα πόντο.

Ο αθλητής μας Σηφάκης, πρωτοεμφανιζόμενος σε διεθνείς αγώνες, μετά από πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση έχασε οριακά και “πάνω στο νήμα”, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα από τον Ισραηλινό πρωταθλητή, αλλά άφησε πολλές ελπίδες για το άμεσο μέλλον.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην αθλήτρια Κυρίτση Κατερίνα και στον αθλητή Παγώνη Κωνσταντίνο από την Λάμια, μαθητές του Παναγιώτη Σταμέλου, που προετοιμάστηκαν επί δυο και πλέον μήνες εντατικά μαζί με τον Α.Σ. ΙΩΝΕΣ, υπό την καθοδήγηση του ΗΛΙΑ ΑΣΠΙΩΤΗ και κατέκτησαν 3 Χάλκινα μετάλλια ,δύο για την Κατερίνα σε light και kicklight και ένα στο light για τον Κωνσταντίνο.

Τέλος και ο Φειδίας Συμεωνίδης γιος του δάσκαλου Στέλιου Συμεωνίδη που συμμετείχε μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική ομάδα, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο μέσα στο ρίνγκ στο full Contact.

Φωτογραφικό Αφιέρωμα: 

Πριν τους αγώνες κατά την αναχώρηση μας: 

Στην διάρκεια των αγώνων και των δοκιμασιών για τα παιδιά του Α.Σ. ΙΩΝΕΣ:

Η επιστροφή των παιδιών του Α.Σ. ΙΩΝΕΣ με τον δάσκαλο τους και προπονητή της Εθνικής  Ομάδας Ηλία Ασπιώτη, γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες: 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.