ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ- ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Ο Ηλίας Ασπιώτης, υπεύθυνος προπονητών του Α. Γ. Σ. ΙΩΝΕΣ Ν. Ιωνίας και του Α. Σ. ΙΩΝΕΣ Ν. Ηρακλείου, είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στα αθλήματα ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ με πτυχίο προπονητή Κατηγορίας Α’ και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Καθηγητής στα αθλητικά γυμνάσια ως διακεκριμένος προπονητής πάνω στην ειδικότητά του.

Υπεύθυνος επιλογής στα αθλητικά γυμνάσια στο μάθημα TWD για τις περιοχές Β’ Αθήνας και Δ’ Αθήνας. Διετέλεσε καθηγητής αυτοάμυνας στα ΙΕΚ Ν. Ιωνίας και Μεταμόρφωσης και Εκπαιδευτής Πολεμικών Τεχνών στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο.

Πρωταθλητής επί σειρά ετών στο Kick Boxing (Master 6o DAN) και πρωταθλητής Ελλάδας στο Tae Kwon Do 2002 (Διεθνής εξεταστής – 6o DAN WTF, 4o DAN ITF). Είναι κάτοχος 2 πανεπιστημιακών πτυχίων (έχοντας ήδη αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς εισήχθηκε στο ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ ως διακεκριμένος αθλητής). Είναι υπεύθυνος προπονητής και ιδρυτής του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου “ΙΩΝΕΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ” από το 1999 με τεράστιες επιτυχίες και διακρίσεις αθλητών που ξεχωρίζουν τόσο για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις όσο και για το ήθος τους.

Ο Ηλίας Ασπιώτης είναι ο μόνος προπονητής στην Ελλάδα με πτυχίο Α’ κατηγορίας στην ΠΥΓΜΑΧΙΑ και στο TAE KWON DO με ειδικότητα από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γ’ κατηγορίας στο Kick Boxing και 6o DAN στο TAE KWON DO και το Kick Boxing

Από τον Απρίλιο του 2012, συμμετέχει στην ομάδα προπονητών της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF 2013 ανακηρύχθηκε δεύτερος (ασημένιο μετάλλιο) στις φόρμες (Τουλ) και τρίτος στη μάχη (χάλκινο μετάλλιο).

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF 2014 απέσπασε για δεύτερη φορά δύο μετάλλια, στις φόρμες και τη μάχη.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF 2015 απέσπασε 5 (!) μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα.

Ενώ στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do 2016 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών, φορώντας τα εθνικά χρώματα και νικώντας στον αγώνα Ελλάδα – Ισπανία.

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΗΛΙΑ ΑΣΠΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΙΩΝΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK